logo
Träporten i Borgsjö AB
Paul Gielen &
Margriet Neefjes

Borgsjöbyn 139
841 97 Erikslund
Sverige
tel. 0690-200 22
info@traporten.se
Välkommen
Utflykter
På väg
Priser
Hitta hit
Restaurang
Nederlands Svenska English
För mer info om dagens & aktiviteter:
Köp ditt camping kort här:
Hjärtligt välkommen till
TRÄPORTEN
I BORGSJÖ
Camping - Stugor - Rum - Restaurang - Konferens

Välkommen!

Borgsjöbyn, som ligger vid E14 mellan Sundsvall och Trondheim, räknas som "Porten till Träriket".
Detta har fått ge namnet Träporten åt restaurangen och campingen i Borgsjöbyn som sedan 2007 drivs av en Nederländsk familj. Campingen är trestjärnig och har husvagn/husbil/tält platser, stugor och rum (B&B). I anslutning till campingen ligger den trivsamma restaurang.

Träporten ligger idylliskt vid Borgsjöns strand med närhet till bad och fiske.

Campingen
På campingen kan du själv välja var du vill placera din husvagn/husbil eller ditt tält. Hitta din favoritplats och slå ner bopålarna för en natt eller fler. Här finns stora gräsytor för lek och spel. I anslutning till campingen finns också en lekplats. Det finns en ny vedeldad bastu vid sjökanten.

I huvudbyggnaden finns tillgång till toaletter och duschar. Det finns även möjlighet att låna tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare mot en mindre avgift.

På campingen finns en kökstuga för dig som vill låna en spis. Där finns varmt vatten och diskmöjligheter. På området finns okså möjlighet att fylla vattentankar samt tömma avloppstankar.

Duschar och varmvatten är gratis för gästerna. Du kan låna bastu och tvättstuga mot en mindre avgift.

Stugor
Träporten har sju stugor. Av dessa är tre stugor med 3 sängplatser utrustade med toalett och dusch. För de övriga stugorna finns dusch och toalett att tillgå i huvudbyggnaden. De stugorna har 4 sängplatser.

B&B rum
I anslutning till restaurangen finns 4 rum med 2-3 sänger. På rummen finns tvättställ med kallt och varmt vatten. Toalett och dusch finns i korridoren.
I det förmånliga priset ingår även frukost.

Restaurangen
Träporten är känd bland lokal befolkningen för att servera god mat till bra pris. På à la carte menyn kan du välja mellan olika goda kött- och fiskrätter. Det finns även en snabbmats meny och vill du prova en specialare för Träporten så välj en McCallans Burgare. Dagens rätt serveras också, för veckomeny se under fliken Restaurang.

Familjen
Utsikten från bergen av Träporten
Utsikten från Träporten av bergen
Badplatsen
Stugorna
Den soliga terrassen
Bäcken på campingen